baby’s van 3 maanden zijn nog heel nieuw in de wereld en moeten zich aan veel veranderingen aanpassen. Ze hebben misschien nog geen regelmatig slaapschema, waardoor het voor ouders moeilijk kan zijn om ze de hele nacht door te laten slapen. Er zijn echter een paar dingen die u kunt doen om uw baby van 3 maanden te helpen beter slapen.

Probeer eerst een rustige en ontspannen omgeving te creƫren waarin uw baby kan slapen. Dit betekent dat u het geluids- en lichtniveau in de kamer laag moet houden en ervoor moet zorgen dat het wiegje comfortabel is. U kunt ook proberen een apparaat met witte ruis te gebruiken om uw baby te kalmeren.

Ten tweede, stel een routine in voor het slapengaan die u aanhoudt elke nacht. Zo weet uw baby wanneer het tijd is om te slapen en kan hij gemakkelijker in slaap vallen. Een warm bad, zachtjes wiegen en een slaapliedje kunnen allemaal deel uitmaken van een kalmerende bedtijdroutine. Dit slaapschema baby 3 maanden kan ook zeker uitkomst bieden!

Praat met uw kinderarts als uw baby nog steeds moeite heeft met doorslapen. Misschien is er een onderliggend probleem dat moet worden aangepakt. In de tussentijd zou het volgen van deze tips uw baby moeten helpen beter te slapen en u de broodnodige rust moeten geven!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *