Groeiend bedrijf? Dan zijn er tal van zaken waar je op moet gaan letten. Hoe groter je bedrijf wordt, hoe groter de klanten die je zult aantrekken. Grotere klanten hebben grotere opdrachten en vaak aanvullende eisen. Hier moet je op zijn voorbereid. Een groeiend bedrijf zal na verloop van tijd minder winstgevend worden. Dit heeft ermee te maken dat je er plotseling tal van kosten bij krijgt, bijvoorbeeld kosten voor personeelsbeleid, selectie en werving. Je zult steeds vaker moeten vergaderen en werkuren “kwijt” zijn aan randzaken. Als je onderneming groeit, moet je durven loslaten: je bent niet meer bij elk besluit direct betrokken. Het wordt steeds moeilijker om personeel en andere zaken te beheren. Je zit tot over de oren in de administratie. De IT-eisen nemen bovendien toe. Eén van de manieren om aan deze toenemende eisen tegemoet te komen, is je telefoonservice uitbesteden met Allroundsupport.

Wees optimaal telefonisch bereikbaar
Door je telefoonservice uit te besteden, blijf je optimaal bereikbaar, zelfs als je niet op de zaak aanwezig bent. Bovendien kun je het opnemen van de telefoon – waar stiekem heel wat tijd in gaat zitten – door een externe partij laten overnemen. Minstens de helft van de bellers is te helpen met een allround telefoonservice. Alleen de bellers die specifiek naar iets op zoek zijn waar alleen jij antwoord op kunt geven, komen bij jou terecht. Zo word je minder vaak gestoord, kun je meer tijd besteden aan en je beter concentreren op al je kerntaken.

Een telefoonservice die met je meegroeit
Je hebt misschien het idee dat een professionele telefoonservice alleen voor grote bedrijven een geschikte oplossing kan bieden, maar dat is zeker niet het geval. De telefoonservice groeit gewoon met je mee. Ook als je een klein bedrijf runt, kun je professionaliseren op bereikbaarheid. Of je nu dagelijks vaak gebeld wordt, of juist ook heel rustige periodes hebt? De juiste telefoonservice schakelt waar nodig met je mee. Er wordt expliciet rekening gehouden met jouw situatie en met het feit dat pieken in drukte niet altijd te voorspellen zijn.

Geen misgelopen telefoontjes
Dankzij de professionele telefoonservice zul je nooit meer een telefoontje mislopen. Sommige oproepen kun je je simpelweg niet veroorloven te missen. Tegelijkertijd kan je niet elk moment van de dag aan je bureau gekluisterd zijn. Soms moet je voor je werk op pad en ben je tijdelijk onbereikbaar. Dan biedt de telefoonservice uitkomst. Een professional neemt het gesprek aan, verbindt waar mogelijk door, of noteert het bericht en telefoonnummer van de beller. Waar nodig krijg je een duidelijke terugkoppeling voor het terugbellen van de klant.

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *