printer-huren

Ben je op zoek naar een nieuwe printer? Voor je er eentje aankoopt, kun je overwegen er één te huren. Het huren van een zakelijke printer is bij veel partijen mogelijk en in veel gevallen bovendien financieel aantrekkelijk. Benieuwd wat de precieze voordelen zijn van een printer huren? Die gaan we je hier vertellen. Het aanschaffen van een nieuwe printer is vaak vrij duur. Het is niet altijd het apparaat zelf waar je de meeste kosten aan kwijt bent, maar ook zaken als de levering, service en de inkt. Wie kiest voor printer huren, dient dat uiteraard bij een ervaren partij te doen. Kies voor een scherpe all-inclusive prijs inclusief levering en installatie, garantie en bijkomende service. Zorg dat je precies weet waar je aan toe bent.

Welke printer kun je huren?

Bij printer verhuur gaat het vrijwel altijd om zakelijke printers – printers die ontworpen zijn voor bedrijven. Deze hebben grote inktcartridges en moeten in korte tijd veel prints kunnen maken, zowel in kleur als zwartwit. Kies voor een printer van een gecertificeerde zakenpartner als Xerox, Canon, HP, Epson en Ricoh. Vind de printer die naadloos aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf, altijd voor een schappelijke prijs. Bij de beste printers is het ook mogelijk om documenten te kopiëren en te scannen. Kies je voor uitsluitend zwart wit printen, of ben je op zoek naar een printer die ook print in kleur? Daarnaast zijn er printers waarop je in andere formaten dan A4 kunt printen. Het gespecialiseerde verhuurbedrijf brengt voor jou de maandelijkse kosten in beeld en helpt je de printer te kiezen die past bij jouw wensen.

Daarom een printer huren

Een printer huren bij de specialist houdt in dat je de kosten over een bepaalde contractduur uitspreidt. Leasen betekent dat je geen hoge aanbetaling hoeft te doen voor de printer. Je doet kleinere betalingen, die je over verschillende maanden uitspreidt en behapbaar maakt. Door te huren of leasen maak je gebruik van extra service zoals onderhoud en reparaties, zonder dat je hiervoor extra hoeft te betalen. Contract ten einde? Dan kun je eenvoudig een nieuwe printer upgrade kiezen of een nieuwe leasecontract aangaan, zonder dat je je hoeft druk te maken om de verkoop van de oude. Toner bijvullingen zijn ook inbegrepen.

Printer huren gaat zo

Je printer huren doe je het beste bij WijVerhurenPrinters.nl. Huren houdt in dat je een lange termijn overeenkomst aangaat en maandelijks een vast bedrag betaalt. Er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden: hoe lang wil je het contract laten duren? Zoek je een printer met draadloze verbinding? Heb je behoefte aan netwerk printen vanuit heel je pand?

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *